Persoonlijke verhalen.

Met tranen in haar ogen deed ze haar verhaal vanuit Hongarije. Laura Aarts, één van de beste waterpolokeepsters van de wereld en een stoere topsporter, besloot om vlak voor de Olympische Spelen van Tokio te stoppen bij Oranje.  

Een paar maanden later wilde ze één keer een interview geven. Alleen aan mij. Ik had Aarts regelmatig gesproken en maakte in 2018 een reportage met haar vanuit Dunaujvaros. Na haar drastische besluit had ze het gevoel, dat ik de enige was die haar goed kon verwoorden.

Het is het grootste compliment dat ik heb gekregen als journalist en precies datgene waar ik altijd naar streef. Omdat ik trots ben op de persoonlijke verhalen die ik tot nu toe maakte, heb ik ze verzameld in ‘de Archiefkast’.

Duik de archiefkast in.

Ik heb o.a. geschreven voor:


  • De Gelderlander
  • AD (landelijk + meerdere regio’s)
  • VICE
  • De Stentor
  • De Limburger
  • Friesch Dagblad
  • Noordhollands Dagblad
  • Voetbal International

Archiefkast.

In het buitenland.

De stoelen staan op de tafel, het tapasrestaurant is brandschoon. Samen met Mark de Vries word ik kort na middernacht de zaak uitgezet. Het bier is op, de tent gaat sluiten. Het is een mooi einde van mijn trip naar Hongarije. Ik heb Mark, ex-profvoetballer en cultfiguur, in een week tijd vier keer ontmoet in Boedapest voor VICE Sports. Tot in de late uurtjes hadden we het over zijn voetbalideeën en bespraken we de ‘tactiek’ van mijn eigen vriendenteam. 

Mijn reizen naar het buitenland hebben sinds 2017 onvergetelijke momenten opgeleverd. Elke keer kom ik met mooie verhalen terug naar Nederland. Daarom probeer ik een paar keer per jaar op eigen initiatief de grens over te trekken om reportages te maken. De reizen die ik heb gemaakt zijn terug te vinden op de pagina ‘In het buitenland’.