Levensverhaal laten schrijven.

Wil je een levensverhaal laten schrijven, zodat je het kan delen met de rest van de wereld of juist alleen met jouw familie? Of heeft een familielid of vriend een bijzonder verhaal? Wij tekenen elk levensverhaal met aandacht en plezier op.

Tekstschrijvers

Hoge kwaliteit. Creatief & goed geschreven.

Een mooi verhaal. Voor een vast tarief.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaan wij een levensverhaal schrijven.

Kennismaking.

Voor wij het levensverhaal opschrijven, maken we graag eerst even kennis om te horen welke wensen er bestaan.

Afspraken.

Is er een klik? Dan kleuren we de samenwerking in. We maken afspraken over de deadline, het aantal afspraken en het vaste tarief.

Aan de slag.

Wij plannen de interviews en gaan schrijven. Uiteraard zorgen we ervoor dat het levensverhaal voor de afgesproken deadline op papier staat.

Wat kost een levensverhaal laten schrijven?

Voor het schrijven van een levensverhaal maken we een offerte en eventueel een plan van aanpak. We werken vaak volgens een vaste werkwijze met een vaste tarief. Mochten je andere wensen hebben, dan stemmen we onze werkwijze en tarieven daarop af. 

Voor het schrijven van een levensverhaal zijn minimaal 3 interviews van een dagdeel (zo’n 4 uur) nodig. Op basis daarvan kunnen wij het verhaal maken. Mocht blijken dat er meer interviews nodig zijn om recht te doen aan het verhaal, dan kan dat tegen het vaste extra tarief. Wil je het als een boek uitbrengen, dan kunnen wij eventueel helpen bij het vinden van een goede vormgever en drukker.

Levensverhaal laten schrijven.

1995,- *Vanafprijs
  • 3 interviews van een dagdeel (zo'n 4 uur).
  • Geen limiet op lengte.
  • Feedback verwerken.
  • Hulp bij vinden vormgever & drukker.
  • Extra interviews voor vaste meerprijs.

Over Redactie Droog.

Het schrijven van een sterk levensverhaal is een flinke uitdaging. De tekst moet boeiend en prettig leesbaar zijn, en een logische structuur hebben. Dat het een uitgebreid verhaal is, maakt het nog moeilijker. Niet voor niets lopen mensen die zelf een levensverhaal willen schrijven vaak tegen dezelfde problemen aan.

In je gedachten zie je het verhaal helemaal voor je, maar toch staar je naar een leeg Word-document staart je aan. Je weet opeens niet waar je moet beginnen. Je ideeën op papier krijgen blijkt toch niet zo eenvoudig. 

Met onze creativiteit, interview-ervaring en fijne schrijfstijl ondersteunen wij allerlei organisaties en bedrijven. We hebben bovendien in samenwerking met uitgever Pavlov al de nodige boeken mogen schrijven, bijvoorbeeld voor Ubbink en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Wij zetten onze kwaliteiten ook graag voor jou in.

Artikel laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven met veel plezier alle teksten en verhalen die je nodig hebt. Dat kan eenmalig zijn of in een structurele samenwerking. We spreken daarvoor altijd een vast tarief af.

Mocht je het fijn vinden, starten we met een proefverhaal- of tekst. Tijdens de samenwerking denken we graag met jullie mee. Bijvoorbeeld over hoe jullie de content maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

Na de 125 verhalen voor het boek ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan schrijven we nu ook inhoudelijke blogartikelen en verhalen voor het personeelsblad. 

Voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat schreven we voor een jubileummagazine alle artikelen. We hielden drie dagen lang interviews en werkten die vervolgens uit.

We hebben verhalen geschreven voor vrijwel elke regionale krant in Nederland. Bovendien werken we al lang voor de Gelderlander en het Algemeen Dagblad.

Levensverhaal laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag een levensverhaal laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.