Tekstschrijver Arnhem.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver uit Arnhem? Iemand die bij jou in de buurt woont, het gevoel van de stad kent en met wie je snel kan afspreken? Redactie Droog kent elke steen in de stad en heeft al honderden verhalen gemaakt in en om Arnhem.

Tekstschrijver Arnhem

Zo gaan wij te werk.

Kennismaking.

Voor beginnen, zijn we benieuwd naar jouw verhaal. We horen graag hoe jij ondersteuning kan gebruiken. We komen bij je langs in Arnhem of voeren digitaal een gesprek.

Afspraken.

Is er een klik? Dan kleuren we de samenwerking in. We maken concrete afspraken over onder meer de deadlines, de hoeveelheid werk en het vaste tarief.

Aan de slag.

Wij gaan schrijven en zorgen ervoor dat alles elke keer op tijd af is. Ook denken we proactief met je mee en evalueren we regelmatig bij een structurele samenwerking.

Tarieven tekstschrijver Arnhem.

Als tekstuele duizendpoten kan je ons allerlei schrijfopdrachten geven. We zijn bedreven in het maken van persoonlijke verhalen, kunnen originele blogs schrijven en sterke nieuwsbrieven opstellen

We werken altijd zo veel mogelijk met vaste tarieven. Dat kan een maandelijks bedrag zijn voor een vaste hoeveelheid werk of een vast tarief voor één blog, interview of nieuwsbrief. De exacte prijs hangt van allerlei factoren af, daarom maken we altijd een persoonlijke offerte.

Bij een structurele samenwerking schrijven we eventueel eerst een proefverhaal- of tekst. Tijdens de samenwerking denken we graag met je mee. Bijvoorbeeld over hoe je de gemaakte content maximaal kan benutten. Of misschien ben je wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Creatieve teksten & verhalen
voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

HAN.

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) laat ons meerdere artikelen schrijven per maand. Over onder anderen studenten, docenten, projecten en bijeenkomsten. 

DrieGasthuizenGroep.

Voor DrieGasthuizenGroep maakten we verhalen over de wijkteams en interviewden we allerlei medewerkers over hun werk en ervaringen.

PlatformCHD.

We maken de maandelijkse nieuwsbrief, schrijven verhalen en hebben onlangs het eerste magazine gemaakt (coördinatie, eindredactie & verhalen).

Over Redactie Droog.

Onze nieuwsgierigheid heeft ons de afgelopen jaren naar veel bijzondere plekken geleid. Altijd en overal zijn wij op zoek naar mooie verhalen. Inmiddels hebben we honderden teksten gemaakt voor kranten, bedrijven, magazines en overheidsinstellingen. Van de bedrijfswagendealer op de hoek in Arnhem tot de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag. We maken goed geschreven verhalen, met originele invalshoeken. Wij zijn betrokken. We zullen onze bestanden nooit zo, hup, bij je over de schutting gooien en er niet meer naar omkijken. En door onze journalistieke basis zijn we gewend aan deadlines en kunnen we dus óók onder tijdsdruk foutloos tikken.

Over ons pagina laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Tekstschrijver Arnhem nodig? Wij helpen je.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver uit Arnhem? Bel of schrijf ons voor een kennismakingsgesprek of vul het contactformulier in en wij nemen contact op.

P.s. waarom die gekke titel ‘Tekstschrijver Arnhem’?

Heel simpel: SEO. Wil je goed gevonden via Google, dan zal je woorden moeten gebruiken waar mensen op zoeken. Nou is ‘tekstschrijver Arnhem’ niet per se een hitkanon. Zo’n dertig keer per maand wordt er gezocht op ‘tekstschrijver Arnhem’. De woordencombinatie is wel laaghangend fruit. In andere woorden: besteed er een klein beetje aandacht aan en je komt al snel op de eerste pagina van Google. Waarschijnlijk heb ook jij ons gevonden door te zoeken op ‘tekstschrijver Arnhem’. Tot snel!