Blogartikel laten schrijven.

Willen jullie graag kennis delen met de rest van Nederland en extra bezoekers naar de website trekken, maar komen jullie er niet aan toe om blogartikelen te schrijven? Met onze creativiteit en fijne pen ondersteunen wij jullie graag.

Offerte aanvragen.

Wil je graag een blogartikel laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Hoge kwaliteit. Creatief & SEO geoptimaliseerd.

Volledige ondersteuning. Van idee tot publicatie.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaan onze blog schrijvers te werk.

Kennismaking.

Voor wij blogs schrijven, zijn we benieuwd naar jullie verhaal. We horen graag hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Afspraken.

Is er een klik? Dan kleuren we de samenwerking in. We maken afspraken over de deadlines, het aantal blogs en het vaste tarief.

Aan de slag.

Wij gaan schrijven en zorgen ervoor dat alles op tijd online staat. We denken proactief mee, bij een langere samenwerking evalueren we geregeld.

Wat kost een blog tekstschrijver?

Voor het schrijven van blogs maken we een offerte en eventueel een plan van aanpak. We werken vaak met vaste tarieven, bijvoorbeeld als we 1 of 2 blogs per maand schrijven met een gebruikelijke lengte van 400 tot 700 woorden. Mochten jullie andere wensen hebben dan stemmen we onze werkwijze en tarieven daarop af. 

De blogs schrijven we op basis van input van een expert (mini-interview) of we gaan zelf op zoek naar informatie. Bij een langere samenwerking schrijven we eventueel eerst een proefblog. Tijdens de samenwerking denken we graag met jullie mee. Voor ons is het bijvoorbeeld een kleine moeite om de social media-teksten aan te leveren of de blog ook online te zetten.

Een betrokken redactie
voor een vast tarief.

1 blog per maand.

225,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • 400-700 woorden.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf.

2 blogs per maand.

400,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • 400-700 woorden.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf.

Iets anders?
Dat kan ook.

Tarief op maat
 • Gratis brainstormsessie.
 • Lengte samen bepalen.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf

Over de blog schrijvers van Redactie Droog.

Veel organisaties en bedrijven hebben ons al blogs laten schrijven. Van de bedrijfswagendealer op de hoek, tot de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en installatie- en bouwfabrikant Ubbink. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag.

We maken goed geschreven, originele artikelen en zijn erg betrokken. We zullen de blogs nooit bij jullie over de schutting gooien en er niet meer naar omkijken. En door onze journalistieke basis kunnen we uitstekend foutloos tikken, zelfs onder tijdsdruk.

Blogartikel laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven met veel plezier allerlei teksten en verhalen voor jouw bedrijf of organisatie. Dat kan eenmalig zijn of in een structurele samenwerking. We spreken altijd een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Mochten jullie het fijn vinden, starten we met een proefverhaal- of tekst. Tijdens de samenwerking denken we graag met jullie mee. Bijvoorbeeld over hoe jullie de content maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

Elke maand schrijven we tussen de drie en vijf blogs voor Ubbink. Die gaan bijvoorbeeld over ventilatie, rookgasafvoersystemen of de nieuwste loodvervanger. 

Voor Dutch Vans, verkoper van tweedehands bussen, schrijven we maandelijks een blog over bedrijfswagens. Ook maken en versturen we de nieuwsbrief.

Voor het leerplatform voor zorgprofessionals maken we elke week blogs, de nieuwsbrief, verzorgen we interviews en denken we mee over de contentstrategie. 

Blogartikelen laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag blogs laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.